Skip to content

De Werf

Dagbesteding

Aan de slag bij De Werf

Ben jij op zoek naar dagbesteding, vrijwilligers werk of het liefst een betaalde baan? Mooi en dapper dat je deze stap zet.
Ik wil je graag wat vertellen over de dagbesteding of het begeleiden naar werk. De Werf is een locatie van De Steenrots. Samen met jou gaan we op zoek naar jouw talenten om hiermee aan de slag te gaan. Iedereen heeft talenten en het is fijn als je deze kan gebruiken. We maken samen met jou een plan en gaan op zoek naar wat bij jou past en waar je naar toe wilt werken.
In werk vinden veel mensen voldoening, het is iets waar je blij van wordt. Je ontmoet andere mensen en bent zinvol bezig. Op De Werf worden verschillende projecten aangeboden.

  • Creatief
  • Houtbewerking
  • Productie
  • Tuinieren
  • Bewegen

Bij creatief bezig zijn kan je denken aan mozaïeken, schilderen en handwerken e.d. Voor de houtbewerking hebben we een aparte ruimte. We maken producten op bestelling of verkopen die via de webshop.

Wij vinden het heel belangrijk dat je je bij ons op je gemak voelt. De deelnemers op De Werf staan positief tegenover het christelijke geloof en respecteren elkaars achtergrond.

Om op een prettige manier met elkaar samen te werken hebben we afspraken gemaakt en deze staan in de huisregels.

Voorwaarden

Voor dagbesteding heb je een indicatie nodig. Deze moet aangevraagd worden bij de gemeente. Als je het fijn vindt kan ik je daarbij helpen. Voor begeleiding naar werk kan jobcoaching ingezet worden.

Vind je het fijn om een keer kennis te maken? Tijdens dit gesprek vertel ik graag nog meer over het werken bij De Werf en beantwoord ik jouw vragen. Ik geef dan ook een rondleiding zodat je een beeld krijgt hoe het er bij ons uitziet.

Graag heet ik je welkom!

Hoi, ik ben Leendert van Rossum en werk sinds 2015 met veel plezier bij De Steenrots. Spreekt het bovenstaande jou aan en zou je graag meer informatie willen dan spreek ik je graag.
Je kunt mij bellen voor informatie op 0619 914 908

Wil je meer weten over ‘De Werf’?

Stel je vraag in onderstaand contactformulier of bel ons op nummer 071 763 0800. Wil je liever teruggebeld worden? Laat dan je nummer achter in het formulier.

Back To Top